Topmenu

ocean1.jpgocean2.jpgocean3.jpgocean4.jpgocean5.jpgocean6.jpgocean7.jpg

Leren Squirten: Alle Geheimen Achter Squirting / Spuitend Klaarkomen

Informatie over squirten / vrouwelijke ejaculatie

Op deze website gaat het over de vrouwelijke ejaculatie. Op veel websites op internet vind je hier meerdere informatie. Maar op deze website gaat het wat persoonlijker aan toe. Namelijk over de ervaring(en) van het spuiten van een vagina. Ofwel kort gezegd "spuitende kutjes". Dit wordt ook wel squirten genoemd.

Het gaat er met name om hoe men het ervaart met betrekking tot de vrouwelijke ejaculatie. Veel vrouwen weten niet eens dat ze het kunnen! Maar niets is minder waar.

 • Hoe zou het zijn als iedere vrouw dit kan ervaren?
 • Welke functie heeft squirten?
 • Welke feiten op squirten bestaan er?
 • Waarom kan een vrouw niet van nature squirten?

En noem maar op aan informatie over squirten en de vrouwelijke ejaculatie.

De vrouw en haar sexualiteit en haar 3 verschillende orgasmes:

 • Clitoraal
 • Vaginaal
 • Squirten

Dit laatste kan een mooie aanvulling zijn voor je sexleven. Ervaar de passie, ervaar de mogelijkheid om te kunnen squirten.

ansq squirting 

Functie van de vrouwelijke ejaculatie

Wat veel mensen niet weten is dat de vrouw ook een ejaculatie kunnen krijgen. De vrouwelijke ejaculatie (spuitend klaarkomen waarbij er vaginaalvocht uit de vagina komt tijdens een orgasme) heeft een biologische functie. De functie hiervan is dat de vagina enorm nat wordt.

In de vagina zit een bepaalde zuur (bacterie en/of micro organisme) die de zaadcellen van de man tegen kan gaan. Hierdoor sterven de zaadcellen af.

Doordat er een vrouwelijke ejaculatie ontstaat in de vagina van de vrouw, wordt de vagina als het ware 'gereinigd'. Dit betekent dat de mannelijke zaadcellen zich makkelijker in de vaginawand kunnen zwemmen naar de baarmoeder.

Omdat de vagina natter en schoner is. Liften de zaadcellen mee in het vaginale vocht (kutsappen) tijdens de zaadlozing van de man.

Ontdek beste seks technieken en word een seksgod in bed

Wil je meer informatie over hoe je écht goed in bed wordt en vrouwen verslaafd aan je maakt.

In de methode van Jonathan & Oscar leer je het volgende:

 • 2 eigenschappen om een meester in bed te worden
 • Hoe je vrouwen de meest intense orgasmes kan geven
 • 10 mythes over seks en vrouwen
 • De grootste fouten die mannen maken in bed
 • En nog veel meer...

Bekijk de volgende website voor meer informatie:

https://sekstips.com/

Verschil van orgasme

Clitoraal

Ik voel dat mijn clitoris opzwelt. Het wordt warm en tintelt als het ware.
Het wordt steeds heftiger. En dan komt er een ontlading waar je voelt dat je onderin je buik een soort samentrekking krijg wat heerlijk voelt.


Vaginaal

Dit gevoel zit echt meer in je vagina. Ik weet uit praktijk dat veel vrouwen niet altijd vaginaal kunnen klaarkomen tijdens de sex.
Door het stimuleren in de vagina wordt ergens mijn vaginawand extra gevoelig. Ik voel dan ook de penetratie van mijn partner beter.
Wat ik wel merk is dat zijn penis wat dieper in zit. Niet allerdiepst (wat zelfs pijnlijk kan zijn), maar toch zo diep dat het mij stimuleert.
Wel merk ik dat wanneer ik op mijn buik lig (soort op z'n hondjes, terwijl mijn vriend mij vanachter penetreert) het makkelijker gaat. Ik lig dan op mijn buik, terwijl hij zowat op mij zit, terwijl hij zijn penis in mijn schacht heen en weer gaat.
Ook het standje terwijl ik op mijn rug lig, met mijn benen omhoog en hij meer op zijn knieen voor mij ligt/zit. Dan voel ik het dieper penetreren en harder heen en weer gaan.
Soms als ik bovenop hem zit, terwijl hij op zijn rug ligt, voel ik de penis ook diep in mijn heen en weer gaan. Deze positie heb ik de sturing van zijn penis onder controle, terwijl hij zelf ook kracht zet om heen en weer te gaan.
Soms vind ik het zelfs heerlijk als hij met zijn handen mijn heupen heen en weer beweegt. Dat geeft een extra impuls en druk binnen in mij.
Op het moment dat ik vaginaal klaar kom, voel ik aan mijn vaginawanden dat het samen trekt. Dit is soms heftig, terwijl het andere keer minder heftig kan aanvoelen.


Squirten (door vingeren)

Ik vind het heerlijk als mijn partner mijn clitoris verwent. Terwijl twee vingers in mij zitten en mijn g-spot stimuleert van langzaam tot snel.
Hij gaat niet diep met zijn vingers erin. Maar echter zo'n 2 tot 4 centimeter erin.
Hij kromt zijn vingers als het ware tegen mijn buik aan. En maakt soort 'kom maar hier' beweging.
Zelf zegt mijn vriend dat hij het voelt waar hij moet zitten met zijn vingers. Hij zegt dat het voelt als een soort spons waar je met je vingers tegenaan komt.
Op een gegeven moment voelt hij het ook opzwellen. Door steeds te stimuleren voelt hij een soort opzwelling aan de binnenkant komen en gaat hij steeds sneller heen en weer bewegen (hij geeft soort tegendruk bij de opzwelling wat hij binnen in mij voelt).
En wanneer hij dit voelt, gaat hij steeds sneller en heftiger met zijn vingers.
Waardoor ik een squirtende orgasme krijg.
Wat mij dan opvalt is dat ik een soort drukkend gevoel krijg onderin in mijn buik. Het lijkt of het de blaas is die dan aangeeft of je moet plassen of moet pissen.
Maar echter is dit niet zo, omdat er tijdens de sex een sluiting komt voor plassen.
Ik merk dat ik snel een ejaculatie krijg als ik op mijn rug lig, terwijl hij mij lekker beft en met zijn vingers binnen in mijn vagina verwent.
Ook als ik op mijn knieen voor hem sta, terwijl zijn vingers dan in mij zitten en heen en weer bewegen in mijn vagina.
Dit laatste hoeft hij mij niet eens clitoraal te verwennen, het gaat nou eenmaal automatisch.
Alhoewel mijn voorkeur is dat hij mij liever clitoraal verwent en vingert (tegelijkertijd), stimuleert het mij dan ook om sneller te squirten dan zonder clitoraal verwenning.


Squirten (door penetratie)

Als hij op zijn rug ligt en ik hem als het ware heerlijk berijd op hem, voel ik een druk binnen in mij op komen.
Hierbij is clitoraal stimulatie nodig. Op de een of ander manier ga ik een beetje naar voren met mijn lichaam.
Terwijl ik clitoraal klaar kom, voel ik de druk binnen steeds heftiger worden. Het lijkt erop dat mijn g-spot meer gestimuleert raakt.
Mijn partner zorgt ervoor dat hij blijft penetreren, zodat het heerlijk aanvoelt van binnen. Dit omdat het lastig is als vrouw zijnde om in deze positie clitoraal en binnen in mij gestimuleert te blijven.
Dit is iets wat je samen moet doen en je partner erop kan vertrouwen dat hij blijft stimuleren.
Wanneer de orgasme bijna bereikt wordt, krijg ik zo'n heftig gevoel van binnen en buiten. Ik voel dan een heftige ontlading en het voelt of alle spieren bij de vagina en buik helemaal ontspannen zijn.
Meestal op het moment van de orgasme ga ik van hem af, zodat het makkelijker eruit spuit.
Eigenlijk moet ik eerlijk zijn dat ik het gevoel zowieso heb dat de penis even eruit moet, want er komt zo'n druk dat alle vocht eruit 'gusht'.

squirten door penetratie

Feiten over Squirten + Wat de Substantie Precies Is

Gevoel van opwekken vrouwelijk ejaculatie (squirten).

Tijdens stimulatie van de G-plek zal er op een gegeven moment een gevoel van urineren ontstaan. (Het gevoel dat je naar de wc moet). In de vagina zelf zal de G-plek opzetten en steviger worden. Ook zal deze (mits de vrouw op haar rug ligt) naar beneden gaan drukken. Door verdere stimulatie van de G-plek kan de vrouw tot een ejaculatie komen. De vrouw kan ook ejaculeren door na het stimuleren van de G-spot over de clitoris te gaan wrijven.

Vrouwelijk vocht

Uit onderzoek blijkt dat het vaak om een meestal glasheldere, smaak- en reukloze vloeistof gaat, die wat samenstelling betreft lijkt op het prostaatvocht van mannen.

Echter kan het wel eens voorkomen dat de vrouwelijk ejaculatie wit eruit kan zien. Uiteraard bevat het vrouwelijk ejaculaat geen voortplantingscellen. Het is dus in belang dat ook de vrouw regelmatig ejaculeert (of veel vocht afscheidt tijdens geslachtsgemeenschap).

Het vrijgekomen vocht maakt de vagina ook lekker nat en vergroot de kans op bevruchting. Het vocht dat vrijkomt bij de vrouwelijke ejaculatie is absoluut geen urine. Het uiteinde van de clitoris knijpt bij zwelling de urinebuis juist dicht.

Om dit vocht te produceren wordt er wel vocht uit de blaas gedestilleerd. 'Amrita'' zoals het ejaculatievocht ook wel genoemd wordt is helder, kleurloos en reukloos. De smaak van dit vocht wordt zoeter en zoeter naarmate de vrouw meerdere orgasmes heeft.

De vrouwelijke ejaculatie, ook wel het spuitend klaarkomen of squirting genoemd, kan worden bereikt door stimulatie van de g-plek, al dan niet in combinatie met andere stimulatie. De g-plek zit ongeveer twee vingerkootjes diep in de vagina en ligt achter de venusheuvel. Mannen kunnen dit plekje zoeken (het voelt sponsachtig aan) en stimuleren door met 1 of 2 vingers een "kom-hier"-beweging te maken.

Functie van squirten

De vrouwelijke ejaculatie (spuitend klaarkomen waarbij er vaginaalvocht uit de vagina komt tijdens een orgasme) heeft een functie.
De functie hiervan is dat de vagina enorm nat wordt.

In de vagina zit een bepaalde zuur (bacterie en/of micro organisme) die de zaadcellen van de man tegen kan gaan. Hierdoor sterven de zaadcellen af.
Doordat er een vrouwelijke ejaculatie ontstaat in de vagina van de vrouw, wordt de vagina als het ware 'gereinigd' of 'opgeschoond'. Het vrijgekomen vocht maakt de vagina ook lekker nat en vergroot de kans op bevruchting.
Dit betekent dat de mannelijke zaadcellen zich makkelijker in de vaginawand kunnen zwemmen naar de baarmoeder om bevruchting te vergroten.
Omdat de vagina natter en schoner is. Liften de zaadcellen mee in het vaginale vocht (kutsappen) tijdens de zaadlozing van de man.

Net zoals een man na veel seks wel klaar moet komen, anders loopt hij de volgende dag met pijn in zijn ballen of onder zijn ballen (prostaat), zo moet ook een vrouw zich van tijd tot tijd volledig kunnen ontladen door spuitend klaar te komen of volledig een natte spoeling krijgen.

Hoe kan een vrouw squirten?