Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Hoe Smaakt en Ruikt Squirt Vocht van een Vrouw?

Uit onderzoek blijkt dat het vaak om een meestal glasheldere, smaak- en reukloze vloeistof gaat, die wat samenstelling betreft lijkt op het prostaatvocht van mannen. Echter kan het wel eens voorkomen dat de vrouwelijk ejaculatie wit eruit kan zien.

Inhoud van dit artikel

De smaak van squirten

De smaak van de vloeistof is nihil. Dit wilt zeggen dat er geen smaak zit bij squirt-vocht. De ejaculatie van de vrouw is dus smaakloos. Er zit geen smaak aan de vagina vocht die eruit komt.

In praktijk kan het weleens gebeuren dat er soms ook een kleine hoeveelheid urine in bevinden bij de eerste squirt (bij de eerste orgasme). Dit kan soms een hele lichte ziltige smaak geven. Omdat het helemaal dun is van de squirt-vocht wat overheerst. Maar dit komt zelden voor!

Het is niet schadelijk voor de gezondheid om squirtvocht te drinken.

Dit omdat het een natuurlijk product is wat wordt afgescheiden door het vrouwelijke lichaam. Het is te vergelijken met sperma van de man. De samenstelling bestaat uit o.a. bouwstoffen zoals: eiwit, koolhydraten, vet en kalium.

Hoe ruikt squirt vocht?

Om dit vocht te produceren wordt er wel vocht uit de blaas gedestilleerd. ‘Amrita” zoals het ejaculatievocht ook wel genoemd wordt is helder, kleurloos en reukloos.

Toch ervaren veel mensen die in aanmerking komen met vrouwen die kunnen squirten, dat dit vocht weeig kan ruiken. Een weeige geur kan inderdaad het squirt vocht hebben, wat soms een klein beetje tegen urine lucht kan ruiken. In meeste gevallen is dat niet zo en is het reukloos…

Echter komt het weleens voor dat er een druk komt vanuit de blaas, waardoor er een minimum van urine in het vocht kan komen. Hierdoor kan de geur van squirt vocht dan ruiken naar een lichte tint van urine, wat weeige geur kan veroorzaken.

Ontdek beste seks technieken en word een seksgod in bed

Wil je meer informatie over hoe je écht goed in bed wordt en vrouwen verslaafd aan je maakt? Dan moet je het programma van Jonathan & Oscar bekijken waarin twee vrouwen op camera voordoen hoe alles werkt.

Je leert onder andere het volgende:

  • Hoe je vrouwen spuitend kunt laten klaarkomen!
  • De 4 pilaren om haar beste minnaar ooit te worden
  • 10 hardnekkige mythes over seks en vrouwen
  • De grootste fouten die mannen maken in bed
  • En nog veel meer…

Bekijk de volgende website voor meer informatie:

https://sekstips.com/

Plaats een reactie