Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Verschil tussen Clitoriaal, Vaginaal en Squirt Orgasme

Inhoud van dit artikel

Clitoraal

Ik voel dat mijn clitoris opzwelt. Het wordt warm en tintelt als het ware.

Het wordt steeds heftiger. En dan komt er een ontlading waar je voelt dat je onderin je buik een soort samentrekking krijg wat heerlijk voelt.

Vaginaal

Dit gevoel zit echt meer in je vagina. Ik weet uit praktijk dat veel vrouwen niet altijd vaginaal kunnen klaarkomen tijdens de sex.

Door het stimuleren in de vagina wordt ergens mijn vaginawand extra gevoelig. Ik voel dan ook de penetratie van mijn partner beter.

Wat ik wel merk is dat zijn penis wat dieper in zit. Niet allerdiepst (wat zelfs pijnlijk kan zijn), maar toch zo diep dat het mij stimuleert.

Wel merk ik dat wanneer ik op mijn buik lig (soort op z’n hondjes, terwijl mijn vriend mij vanachter penetreert) het makkelijker gaat. Ik lig dan op mijn buik, terwijl hij zowat op mij zit, terwijl hij zijn penis in mijn schacht heen en weer gaat.

Ook het standje terwijl ik op mijn rug lig, met mijn benen omhoog en hij meer op zijn knieën voor mij ligt/zit. Dan voel ik het dieper penetreren en harder heen en weer gaan.

Soms als ik bovenop hem zit, terwijl hij op zijn rug ligt, voel ik de penis ook diep in mijn heen en weer gaan. Deze positie heb ik de sturing van zijn penis onder controle, terwijl hij zelf ook kracht zet om heen en weer te gaan.

Soms vind ik het zelfs heerlijk als hij met zijn handen mijn heupen heen en weer beweegt. Dat geeft een extra impuls en druk binnen in mij.

Op het moment dat ik vaginaal klaar kom, voel ik aan mijn vaginawanden dat het samen trekt. Dit is soms heftig, terwijl het andere keer minder heftig kan aanvoelen.

Squirten (door vingeren)

Ik vind het heerlijk als mijn partner mijn clitoris verwent. Terwijl twee vingers in mij zitten en mijn g-spot stimuleert van langzaam tot snel.

Hij gaat niet diep met zijn vingers erin. Maar echter zo’n 2 tot 4 centimeter erin.

Hij kromt zijn vingers als het ware tegen mijn buik aan. En maakt soort ‘kom maar hier’ beweging.

Zelf zegt mijn vriend dat hij het voelt waar hij moet zitten met zijn vingers. Hij zegt dat het voelt als een soort spons waar je met je vingers tegenaan komt.

Op een gegeven moment voelt hij het ook opzwellen. Door steeds te stimuleren voelt hij een soort opzwelling aan de binnenkant komen en gaat hij steeds sneller heen en weer bewegen (hij geeft soort tegendruk bij de opzwelling wat hij binnen in mij voelt).

En wanneer hij dit voelt, gaat hij steeds sneller en heftiger met zijn vingers. Waardoor ik een squirtende orgasme krijg.

Wat mij dan opvalt is dat ik een soort drukkend gevoel krijg onderin in mijn buik. Het lijkt of het de blaas is die dan aangeeft of je moet plassen of moet pissen.

Maar echter is dit niet zo, omdat er tijdens de sex een sluiting komt voor plassen.

Ik merk dat ik snel een ejaculatie krijg als ik op mijn rug lig, terwijl hij mij lekker beft en met zijn vingers binnen in mijn vagina verwent.

Ook als ik op mijn knieen voor hem sta, terwijl zijn vingers dan in mij zitten en heen en weer bewegen in mijn vagina.

Dit laatste hoeft hij mij niet eens clitoraal te verwennen, het gaat nou eenmaal automatisch.

Alhoewel mijn voorkeur is dat hij mij liever clitoraal verwent en vingert (tegelijkertijd), stimuleert het mij dan ook om sneller te squirten dan zonder clitoraal verwenning.

Squirten (door penetratie)

Als hij op zijn rug ligt en ik hem als het ware heerlijk berijd op hem, voel ik een druk binnen in mij op komen.

Hierbij is clitoraal stimulatie nodig. Op de een of ander manier ga ik een beetje naar voren met mijn lichaam.

Terwijl ik clitoraal klaar kom, voel ik de druk binnen steeds heftiger worden. Het lijkt erop dat mijn g-spot meer gestimuleerd raakt.

Mijn partner zorgt ervoor dat hij blijft penetreren, zodat het heerlijk aanvoelt van binnen. Dit omdat het lastig is als vrouw zijnde om in deze positie clitoraal en binnen in mij gestimuleerd te blijven.

Dit is iets wat je samen moet doen en je partner erop kan vertrouwen dat hij blijft stimuleren.

Wanneer de orgasme bijna bereikt wordt, krijg ik zo’n heftig gevoel van binnen en buiten. Ik voel dan een heftige ontlading en het voelt of alle spieren bij de vagina en buik helemaal ontspannen zijn.

Meestal op het moment van de orgasme ga ik van hem af, zodat het makkelijker eruit spuit.

Eigenlijk moet ik eerlijk zijn dat ik het gevoel sowieso heb dat de penis even eruit moet, want er komt zo’n druk dat alle vocht eruit ‘gusht’.

Ontdek beste seks technieken en word een seksgod in bed

Wil je meer informatie over hoe je écht goed in bed wordt en vrouwen verslaafd aan je maakt? Dan moet je het programma van Jonathan & Oscar bekijken waarin twee vrouwen op camera voordoen hoe alles werkt.

Je leert onder andere het volgende:

  • Hoe je vrouwen spuitend kunt laten klaarkomen!
  • De 4 pilaren om haar beste minnaar ooit te worden
  • 10 hardnekkige mythes over seks en vrouwen
  • De grootste fouten die mannen maken in bed
  • En nog veel meer…

Bekijk de volgende website voor meer informatie:

https://sekstips.com/

Plaats een reactie