Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Waar Komt Squirt Vocht Vandaan?

De vaginale vocht komt uit een vrouwelijke prostaat. Dit wordt uitgestoten uit de para-urethrale klieren. Er wordt ook uit de baarmoeder vocht meegenomen tijdens het squirten.

De kleur van de vrouwelijke ejaculatie is helder van kleur (waterig), maar kan in sommige gevallen ook witter van kleur zijn.

Qua geur is er geen sterke  geur aanwezig. Soms kan het wel eens voorkomen dat het licht ruikt naar urine. Vandaar dat sommige wetenschappers dan ook denken dat het mogelijk ook uit de blaas komt. Echter kan ik dat niet beamen.

Het vocht dat vrijkomt bij de vrouwelijke ejaculatie is absoluut geen urine, doch kan het zelden wel gepaard mee gaan vanwege de druk op de blaas. Waarbij minimale urine bij de squirtvocht van toepassing kan zijn. Het uiteinde van de clitoris knijpt bij zwelling de urinebuis juist dicht.

Om dit vocht te produceren wordt er wel vocht uit de blaas gedestilleerd. ‘Amrita” zoals het ejaculatievocht ook wel genoemd wordt is helder, kleurloos en reukloos. De smaak van dit vocht wordt zoeter en zoeter naarmate de vrouw meerdere orgasmes heeft.

Ontdek beste seks technieken en word een seksgod in bed

Wil je meer informatie over hoe je écht goed in bed wordt en vrouwen verslaafd aan je maakt? Dan moet je het programma van Jonathan & Oscar bekijken waarin twee vrouwen op camera voordoen hoe alles werkt.

Je leert onder andere het volgende:

  • Hoe je vrouwen spuitend kunt laten klaarkomen!
  • De 4 pilaren om haar beste minnaar ooit te worden
  • 10 hardnekkige mythes over seks en vrouwen
  • De grootste fouten die mannen maken in bed
  • En nog veel meer…

Bekijk de volgende website voor meer informatie:

https://sekstips.com/

Plaats een reactie