Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Waarom Spuit de Vrouw niet Vanzelf?

De vrouw heeft extra stimulatie nodig om een orgasme te kunnen krijgen. Er zijn vrouwen die van nature wel een squirt-orgasme kunnen krijgen. Alhoewel er nog veel taboe hier om heen hangt.

Het is niet duidelijk bekend hoeveel vrouwen in percentage squirtend klaar kunnen komen.

Toch schijnt er een onderzoek te zijn geweest dat 95% van de vrouwen ooit 1 keer een squirtende orgasme hebben gehad.

Veel vrouwen krijgen namelijk een gevoel dat ze moeten plassen, waardoor veel vrouwen het idee hebben om dan ook niet door te gaan (tijdens de sex). Het houdt hun tegen waardoor er een blokkade op komt en soms daardoor eerder willen stoppen of zij zichzelf niet helemaal laten gaan.

De ene vrouw is de andere niet.

Ook zo met een vrouwen die ejaculeren. Bij de ene vrouw spuit het eruit als een fontein. Bij de andere vrouw drupt het eruit.

Dit heeft te maken met o.a. de spieren die zich ontwikkeld hebben in de vagina. Vaak hebben vrouwen die kinderen hebben gekregen slappere spieren, waardoor orgasme krachtig kan zijn.

De spieren kunnen getraind worden (bekkenbodemspieren). Deze spiertraining kunt u hanteren als u bijvoorbeeld moet plassen, maar tegelijkertijd wilt ophouden. Dan voelt u de spieren spannen. Deze spiergroep kunt u dan ook trainen.

Ontdek beste seks technieken en word een seksgod in bed

Wil je meer informatie over hoe je écht goed in bed wordt en vrouwen verslaafd aan je maakt? Dan moet je het programma van Jonathan & Oscar bekijken waarin twee vrouwen op camera voordoen hoe alles werkt.

Je leert onder andere het volgende:

  • Hoe je vrouwen spuitend kunt laten klaarkomen!
  • De 4 pilaren om haar beste minnaar ooit te worden
  • 10 hardnekkige mythes over seks en vrouwen
  • De grootste fouten die mannen maken in bed
  • En nog veel meer…

Bekijk de volgende website voor meer informatie:

https://sekstips.com/

Plaats een reactie