Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Zwanger Worden en Blijven Squirten, Kan Dat?

Om zwanger te worden is het misschien niet handig, na het klaarkomen van je vriend/man, om daarna direct te gaan squirten.

Want de zaadcellen hebben ongeveer 45 minuten nodig om de eicel te kunnen bereiken om een bevruchting plaats te laten vinden. De traagste zaadcel/spermacel duurt ongeveer 12 uur over om de eicel te bereiken.

Maar als je al zwanger bent zie ik geen reden om niet te kunnen squirten. En dat dan de ‘ongeboren vrucht’ dan al veilig in je baarmoeder zit en baarmoedermond al afgesloten is (dit noemt men een ‘prop’).

Squirten komt niet uit de baarmoeder, maar echter uit de vagina. De eicel wordt hierdoor dus niet afgestoten.

Hou er rekening mee dat er een mogelijkheid bestaat dat wanneer je vriend/man is klaargekomen in je, dat dan de zaadcellen/spermacellen nog niet diep genoeg in je zit.

Mocht je toch squirten, dan is er een mogelijkheid dat tijdens de vrouwelijke ejaculatie de spermacellen (die niet diep genoeg in je zitten) dan er ook worden uitgeperst.

Toch zal de zaad van je vriend/man, die wel diep genoeg in je vagina zit en ‘veilige zone’ in je vagina heeft bereikt, wel de mogelijkheid hebben om de bevruchting plaats te laten vinden.

Dit heeft te maken dat wanneer jij een orgasme krijgt, nadat je vriend/man is klaar gekomen in je, de baarmoeder dan samentrekt en de bevruchting kan bevorderen. De spermacellen worden dan extra meegeholpen om verder en dieper op weg naar de eicel te gaan.

Aan de andere kant heeft squirten een functie dat de weg naar de baarmoeder ‘schoon’ is gespoten. Hierdoor hebben de zaadcellen/spermacellen groter kans om naar de baarmoeder en eicel te gaan.

Omdat je squirt, wordt je vagina ‘schoner’ en kan de zaadcel/spermacel makkelijker binnen dringen om een bevruchting daadwerkelijk plaats te laten vinden. Als je van te voren niet zou squirten, dan zou je van nature een hogere zuurgraad hebben in je vagina (micro organisme) waardoor de zaadcellen/spermacellen eerder worden afgebroken.

Kortom, squirten van te voren is meest aan te raden, voordat je vriend/man klaar komt in je. Zo wordt de bevruchting groter.

Inhoud van dit artikel

Al zwanger en toch blijven squirten?

Als je zwanger bent kan je gewoon blijven squirten. Immers is dit hetzelfde als een gewone orgasme. Het kind zal geen gevaar lopen of nadelige effect hebben op squirten.

Kortom, ben je zwanger? Gewoon genieten van squirten.

Ontdek beste seks technieken en word een seksgod in bed

Wil je meer informatie over hoe je écht goed in bed wordt en vrouwen verslaafd aan je maakt? Dan moet je het programma van Jonathan & Oscar bekijken waarin twee vrouwen op camera voordoen hoe alles werkt.

Je leert onder andere het volgende:

  • Hoe je vrouwen spuitend kunt laten klaarkomen!
  • De 4 pilaren om haar beste minnaar ooit te worden
  • 10 hardnekkige mythes over seks en vrouwen
  • De grootste fouten die mannen maken in bed
  • En nog veel meer…

Bekijk de volgende website voor meer informatie:

https://sekstips.com/

Plaats een reactie