Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Hoe Vaak kan een Vrouw Squirten?

Hoe vaak een vrouw kan squirten ligt aan de gesteldheid van de vrouw zelf af. Maar ook aan de totale sexuele opwinding van de vrouw.

In algemeen wordt gezien dat iedere vrouw kan squirten. Zoals veel vrouwen meerdere orgasmes kan krijgen, kan de vrouw ook meerdere keren squirten.

Inhoud van dit artikel

Multi-squirt

Meerdere keren squirten heet een ‘multi-squirt’.

Vrouwen die meerdere keren squirten hebben intense orgasmes. Dit komt omdat de vagina en clitoris overgevoelig raken.

Soms heeft de vrouw even een pauze nodig om meerdere keren te kunnen squirten. Dit heeft een vrouw immers ook bij multi orgasmes, zowel clitoraal als vaginaal.

Hoe hoger de opwinding is, des te makkelijker de vrouw kan squirten. Wat weer kan leiden tot meerdere squirts of ejaculatie van de vrouw.

De hoeveelheid vocht wat eruit kan komen is ook verschillend. Dit is te vergelijken met een orgasme met de man. De ene keer komt er veel vrouwelijke ejaculatie uit dan de andere keer.

Ook de druk van spuiten wat eruit komt is verschillend per orgasme, maar ook verschillend per vrouw. De ene vrouw spuit het explosief eruit, de ander vrouw sijpelt het vocht eruit.

Ontdek beste seks technieken en word een seksgod in bed

Wil je meer informatie over hoe je écht goed in bed wordt en vrouwen verslaafd aan je maakt? Dan moet je het programma van Jonathan & Oscar bekijken waarin twee vrouwen op camera voordoen hoe alles werkt.

Je leert onder andere het volgende:

  • Hoe je vrouwen spuitend kunt laten klaarkomen!
  • De 4 pilaren om haar beste minnaar ooit te worden
  • 10 hardnekkige mythes over seks en vrouwen
  • De grootste fouten die mannen maken in bed
  • En nog veel meer…

Bekijk de volgende website voor meer informatie:

https://sekstips.com/

Plaats een reactie